Motortrailer Huren Wageningen

Het is vaak een hele klus om één of meerdere motoren te vervoeren. Een motortrailer huren is soms wel fijn als u op motorvakantie gaat. Zo hoeft u namelijk het begin niet met een motor af te leggen. Of misschien is uw motor kapot en moet u hem wegbrengen om te laten maken. Maar u kunt natuurlijk ook een motortrailer huren als u net een nieuwe motor heeft aangeschaft. Een motortrailer kan dus in verschillende situaties een goede oplossing zijn. Of u nou uit Veenendaal, Ede of Wageningen komt, bij Truckit motortrailer verhuurbedrijf helpen wij u graag op weg met onze huur motortrailer.

Bij Truckit motortrailer verhuur in Wageningen voorzien wij u van alle hulpmiddelen die u nodig heeft om uw motor veilig te vervoeren. Op deze manier kunt u gemakkelijk en zelfstandig uw motor vervoeren op de gehuurde motortrailer. Klik hier voor meer informatie.

Motortrailer Huren Dagdeel

Wilt u maar voor een paar uurtjes een motortrailer huren? Dat kan bij Truckit motortrailer verhuur! Huur bij ons een motortrailer voor een maximum van 4 uur en profiteer van voordelige tarieven!

Motortrailer voor twee motoren

Wilt u meer dan één motor vervoeren? Gelukkig kan dat met de motortrailer van Truckit Verhuur Wageningen. Het is erg efficiënt en ook nog eens voordelig om één motortrailer te huren waar bijvoorbeeld twee motoren op passen.

Motortrailer rijbewijs B

Met onze motortrailer hoeft u geen speciaal rijbewijs te hebben. U kunt bij Truckit een motortrailer huren die geschikt is voor rijbewijs B. In sommige gevallen is rijbewijs BE verplicht. Informeer altijd even bij ons naar het toegestane gewicht, en ga na of het trekkende voertuig het totale gewicht mag trekken.

€30 / dag

Dagdeel huur mogelijk

meer info