Autoverhuur voor uw verhuizing in Ede

Verhuisbedrijf Wageningen

Verhuizen vergt een strakke planning. Uw oude huis of kantoorgebouw moet leeggeruimd en schoongemaakt worden, terwijl het meubilair in het nieuwe gebouw alweer op georganiseerde wijze ingeruimd moet worden.

Daarnaast moeten er allerlei administratieve zaken geregeld worden, zoals het doorgeven van de adreswijziging en het aanpassen van verzekeringen. Bovendien brengt een verhuizing soms emotionele stress met zich mee, die veroorzaakt wordt door het verlaten van een vertrouwde omgeving.

In deze omstandigheden helpt het om de juiste middelen tot uw beschikking te hebben voor een vlotte verhuizing. Het huren van een verhuiswagen zorgt er bijvoorbeeld voor dat u op efficiƫnte wijze uw inboedel kan vervoeren.

In Ede verhuurt Truckit verschillende wagens waarmee u uw verhuizing vlekkeloos laat verlopen. Truckit is een verhuur-en verhuisbedrijf dat ernaar streeft om voor verschillende transportmiddelen goedkope en kwalitatieve oplossingen te bieden. Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Bovendien boekt u met ons online verhuursysteem snel de benodigde service voor een lage prijs.

Autoverhuur op maat

Truckit verhuurt verschillende wagens waarmee u uw meubilair snel en efficiƫnt kan transporteren. Voor iedere soort verhuizing bieden wij u een gepaste oplossing aan. Als studenten op kamers gaan, hoeft er veelal niet verhuisd te worden. Het meubilair moet immers vaak in een kleine studentenkamer kunnen passen. In dit geval zou onze Mercedes Sprinter al voldoende kunnen zijn voor het transporteren van uw inboedel.

Voor de verhuizing van bedrijven en gezinnen biedt bijvoorbeeld onze Opel Movano mogelijkheden. Hiermee kunt u de inboedel van wel vier kamers tegelijk transporteren. U kunt uw auto snel boeken via ons online verhuursysteem, maar wij staan natuurlijk ook altijd klaar indien u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden.