Bus huren

Bij jouw verhuizing is het prettig om een busje tot je beschikking te hebben, want zo maak je jouw verhuizing een stuk gemakkelijker. Een bus huren met een grote inhoud zorgt er immers voor dat je vaak al met één keer rijden al jouw spullen verhuist. Dat bespaart je enorm veel tijd en bovendien maakt het jouw verhuizing een stuk eenvoudiger voor zowel jou als je verhuishulp.

Heb je daarom een verhuisbus nodig voor jouw verhuizing? Huur dan een bus bij Truckit. Alle busjes zijn te besturen met een rijbewijs B. Je hebt de keuze uit verschillende soorten verhuisbusjes, zodat je precies die verhuisbus kunt uitkiezen die geschikt is voor jouw verhuizing.

Een groot gemak van Truckit is bovendien dat alle busjes zijn voorzien van gratis verhuismaterialen. Zo maak je jouw verhuizing nóg gemakkelijker. Met een gratis steekwagen, meubelhondje, verhuisdekens en spanbanden verhuis je net zoals een professionele verhuizer.

 

Nu een bus huren
Depositphotos_6442128_XL

Moderne vloot verhuisbusjes

Truckit heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten busjes te huur. Daarom kun jij altijd vertrouwen op de busjes van Truckit die jou nooit in de steek laten. Wij hebben bovendien voor iedere verhuizing een oplossing, of je nu een kleine bestelbus nodig hebt of een bakwagen. En alle maten die er tussenin zitten natuurlijk.

 

Flexibel bus huren via Truckit

Bij Truckit kun je zeer flexibel een busje huren. Onze planningsspecialisten zoeken altijd naar de beste oplossing voor jouw wensen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een busje wat langer nodig hebt. In de meeste gevallen kan dat gewoon, maar als je busje al door iemand anders gehuurd is, dan zoeken wij direct naar een passende oplossing voor jou.

Wij denken ook graag met je mee over de grootte van je bestelbus. Vaak heb je zelf al een goede inschatting wat de grootte is van je verhuizing en wat de benodigde capaciteit is. Zo niet, dan adviseren wij je graag, want wij hebben meestal wel een goed idee wat je precies nodig hebt. Op de verhuisexpertise van Truckit kun je daarom wel bouwen.

 

Rijbewijs B is voldoende

Het is fijn om te weten dat alle huurbusjes van Truckit te besturen zijn met rijbewijs B, zelfs de grootste modellen. Deze huurbusjes zijn bovendien zeer eenvoudig te besturen. Wanneer jij je huurbusje komt afhalen, krijg je een heldere instructie van alle functies en mogelijkheden. Je rijdt daarom zo weg met een verhuisbusje van Truckit, op weg naar je verhuisklus.

 

Verlagen eigen risico

Wil je een bestelbus huren maar ben je bang om schade te maken? Wanneer je een busje huurt, dan heb je vaak te maken met een eigen risico. Een bestelbus van Truckit is goed verzekerd en met het instellen van een eigen risico verzekert een verhuurbedrijf zich ervan dat jij voorzichtig omgaat met het huurbusje. Net alsof het je eigen bus is.

Wanneer dit eigen risico je niet lekker zit, ook al ben je een voorzichtige chauffeur, dan kun je dit eigen risico verlagen. Mocht je dan eens schade hebben, dan hoef jij je een stuk minder zorgen te maken. Dat rijdt in ieder geval een stuk prettiger.

 

Gratis verhuismiddelen

Om jouw verhuizing een stuk gemakkelijker te maken, kun je niet alleen een bus huren, maar krijg je een all-in-one verhuisoplossing. Alle huurbusjes zijn standaard uitgerust met allerlei gratis verhuismaterialen. Met een steekwagen en een meubelhondje verhuis je jouw spullen in een wip van je woning naar het huurbusje en andersom.

Daarnaast zet jij al je spullen goed vast met de spanbanden en je kunt de verhuisdekens gebruiken om gevoelige oppervlaktes, denk bijvoorbeeld aan je eettafel te beschermen. Op deze manier zet je alles stevig vast tijdens je verhuisrit en zullen je spullen niet verschuiven. Zo weet je zeker dat er niets beschadigt en dat alles veilig aankomt op de plaats van bestemming.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Extra handjes wanneer je ze nodig hebt

Een verhuizing kan een flinke klus zijn: of het nu gaat om een complete verhuizing, of wanneer je flinke meubels te sjouwen hebt. Dan is het altijd prettig om hulp in te huren. Vaak kun je vertrouwen op de hulp van vrienden of familie, maar soms lukt dat niet. Mensen kunnen net verhinderd zijn of de klus blijkt toch wat groter te zijn dan je had voorzien.

Dan kun je gebruik maken van de flexibele verhuishulp van Truckit. Je huurt dan een of meer hulpjes in voor de tijd dat je de hulp nodig hebt. Je betaalt per uur en moet er alleen rekening mee houden dat je ze voor minimaal drie uur moet inhuren. Voor jouw gemak betaal je voor de verhuishulp van Truckit geen voorrijdkosten; de tijd gaat in wanneer de verhuishulp vertrekt vanuit Wageningen en stopt wanneer men weer op kantoor is.

 

Hele verhuizing uitbesteden?

Soms kun je een verhuizing beter geheel uitbesteden. Zeker als het een echt grote klus is, de afstand erg ver is of simpelweg omdat jij er enorm tegenop ziet. Het is toch veel leuker om je tijdens je verhuizing te richten op de leuke zaken, zoals het inrichten van je nieuwe woning of kennismaken met je nieuwe buren. Vertrouw daarom op de verhuisservice van Truckit.

Wanneer je jouw verhuizing uitbesteedt aan Truckit, wordt jouw hele verhuizing professioneel verzorgd. Niet alleen komen er echte verhuisspecialisten bij jou langs die jouw verhuizing in een wip regelen, ook wordt een professionele verhuiswagen ingezet die netjes voor jouw deur wordt geparkeerd.

Truckit regelt alles wat er nodig is bij jouw verhuizing, denk bijvoorbeeld aan een verhuislift. Maar ook worden al jouw meubels – indien gewenst – gedemonteerd en gemonteerd via onze montageservice en kan onze inpakhulp je helpen met het in- en uitpakken van al jouw verhuisdozen.

 

Verzekerd tot 100.000 euro

Al onze verhuizingen zijn standaard verzekerd tot maar liefst 100.000 euro. Op deze manier ben je er zeker van dat, mocht er onverhoopt iets gebeuren, de schade vergoed wordt. Maar uiteraard voorkomen onze verhuisprofessionals schade liever, door jouw spullen met zorg te verhuizen.

 

Bereken jouw prijs voor een bus huren

Ben je benieuwd naar wat een bus huren kost via Truckit? Ga dan naar de reserveringspagina en bekijk direct de kosten.

Heb je vragen over een bus huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een bus huren?