Bus huren Ede

Een busje huren in Ede en omstreken is bij Truckit geen enkel probleem. Wij hebben uitstekende verhuisbussen voor jou klaar staan. Onze bestelbussen zijn perfect onderhouden en een genot om in te rijden. Bij Truckit kun je bovendien terecht voor allerlei adviezen omtrent een bestelbus huren in Ede. Een groot voordeel is dat onze verhuisbussen en diensten flexibel in te zetten zijn. Zo verloopt jouw verhuizing zo goed en vlot mogelijk. Dat is wel zo fijn, want des te sneller kun je in jouw nieuwe woning intrekken.

Nu een verhuisbus huren
Depositphotos_6442128_XL

Jouw verhuisbus staat voor je klaar

Wanneer je bij Truckit een bus huurt in Ede kun je gebruik maken van onze gratis verhuismaterialen. Onze verhuismaterialen bestaan uit een steekwagen, meubelhondje, verhuisdekens en spanbanden. Daarnaast is het mogelijk om extra verhuisdiensten bij ons af te nemen waaronder het inhuren van extra handjes. Of het nu gaat om een of meerdere verhuizers: hoe meer handen, hoe sneller een verhuizing verloopt.

Extra verhuishulp

Het kan voorkomen dat je niet genoeg hulp hebt weten te verzamelen. Jammer, maar dat is zeker niet het einde van de wereld! Truckit staat altijd voor je klaar. Als je dus extra verhuizers nodig hebt, die weten wat er komt kijken bij een verhuizing, dan hebben wij altijd een extra paar handjes ter beschikking.

Onze verhuizers zijn ervaren krachten die beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot verhuizen om jou zo goed en snel mogelijk te helpen. Je zult zien dat deze extra handjes vaak dubbel tellen en dat je in een wip bent verhuisd.

Je hoeft je niet druk te maken over beschadigingen en/of ongelukken. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar onze verhuizers gaan te allen tijde zorgvuldig om met jouw spullen zodat alles heel en onbeschadigd in je nieuwe woning staat. Dat is wel een vertrouwd gevoel natuurlijk!

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Niet genoeg ruimte?

Bij Truckit kun je tijdelijk jouw spullen opslaan. Dat vinden wij geen enkel probleem omdat wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een vertrouwde opslagplaats te vinden. Dus mocht je op een gegeven moment te veel spullen hebben waarmee je het overzicht verliest, dan kun je bij ons terecht om tijdelijke opslag te huren.

Dit scheelt jou veel energie die je tijdens een verhuizing voor andere zaken nodig heb. Truckit is flexibel inzetbaar waardoor wij jou ook kunnen helpen met het in- en uitladen van een opslagruimte. Bovendien hebben we goed zicht op onze opslagruimtes en zorgen we voor maximale beveiliging. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij jouw spullen uitermate veilig kunnen bewaren.

Aarzel niet als je waardevolle spullen wilt laten staan in een opslag plaats. We zorgen ervoor dat jouw spullen veilig blijven en gereed voor jou staan, wanneer je de spullen weer nodig hebt.

Heb je meer vragen over een bus huren in Ede of een specifieke wens met betrekking tot bus verhuur? Kijk dan op onze verhuurpagina. Verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuisbus huren?