Bestelbus huren

Heb je een bestelbus nodig voor je verhuizing of heb je een andere klus? Dan kun je vertrouwen op de expertise van Truckit, dé verhuurspecialist in Wageningen en omstreken . Truckit verhuurt professionele bestelbusjes die je eenvoudig kunt besturen met je rijbewijs B. Truckit biedt deze verhuisbusjes ook aan met de verhuisservice.

Hoe groot of hoe klein je verhuisklus ook is, Truckit heeft voor elke klus de juiste bestelbus, of je nu een kleine bestelbus nodig hebt of een bakwagen met laadklep. We adviseren je graag over de juiste grootte voor jouw specifieke doel. Niet te klein zodat je niet talloze keren op en neer hoeft te rijden, maar zeker ook niet te groot zodat je niet te veel betaalt voor extra ruimte waar je toch geen gebruik van maakt.

 

 

Nu een bestelbus huren
Depositphotos_6442128_XL

Goedkope bestelbus huren

Truckit is dé bestelbus verhuurspecialist in Wageningen en omgeving waar je gemakkelijk en goedkoop een bestelbus huurt. Truckit kenmerkt zich door voordelige huurtarieven, moderne bestelbussen en een uitstekende klantenservice. Je betaalt bij Truckit daarom nooit te veel omdat we eerlijke prijzen in rekening brengen en graag met je meedenken.

Onze missie is om jouw verhuizing zo goedkoop mogelijk te ondersteunen. Zo zijn de prijzen van onze verhuisservice enorm aantrekkelijk. Daarnaast kun je bij ons ook een busje huren tegen zeer lage verhuurtarieven en alleen de extra handjes inhuren met onze verhuishulp wanneer je jouw verhuizing liever zelf regelt.

Daarom heeft Truckit ook een grote loyale klantenkring met klanten die regelmatig bij ons terugkomen. Wij verwelkomen jou ook graag als nieuwe klant van Truckit.

Bestelbus huren voor Nederland en buitenland

Je kunt de bestelbusjes van Truckit gebruiken voor elke verhuizing in Nederland: of je nu naar Arnhem, Amsterdam of de Waddeneilanden verhuist. Wij hanteren zeer goedkope huurtarieven in combinatie met een, overigens ook zeer lage, kilometerprijs per gereden kilometer. Truckit werkt niet met all-in verhuurprijzen inclusief een onbeperkt aantal kilometers. De gebruiker betaalt en zo is nagenoeg iedereen per saldo toch nog een stuk voordeliger uit.

Ook kun je jouw bestelbus gebruiken voor jouw verhuizing naar het buitenland: of je nu naar België, Duitsland of Italië verhuist. Met onze buitenlanddekking ben je ook tijdens je verhuisklus in het buitenland verzekerd van volledige verzekeringsdekking en bovendien kun je ook vertrouwen op hulp bij pech onderweg. De groene kaart service van Truckit kost een klein bedrag per dag, extra maar dan ben je wel verzekerd van alle hulp die je onderweg nodig hebt.

Mocht je jouw bestelbus willen huren voor een buitenlandse locatie ver weg van Nederland, dan is het mogelijk om een totale prijs af te spreken op basis van het te verwachten aantal kilometers. Op deze manier betaal je een eerlijke prijs en weet je precies waar je aan toe bent.

Eigen risico verlagen

Bij Truckit weet je zeker dat je goed verzekerd bent tegen onverhoopte schade. Zo voorkom je dat je voor nare verrassingen komt te staan mocht je een ongelukje hebben op je verhuisdag.

Uiteraard geldt er een eigen risico voor een schade, net zoals bij alle andere verhuurbedrijven. De hoogte van het eigen risico kan eventueel worden verlaagd mocht jij je hierom zorgen maken. Gelukkig gebeuren er nauwelijks ongelukken bij de verhuizingen met onze bestelbussen. De kans dat je schade herstel zou moeten betalen is daarom zeer klein en hangt uiteraard ook af van je eigen rijstijl.

Let er wel op dat bij bovenhoofdse schade het eigen risico niet verlaagd kan worden. Bovenhoofdse schade is schade die wordt gereden aan een bestelbus boven 1,90 m. Daarom dien je extra alert te zijn op bijvoorbeeld slagbomen en garages om nare extra kosten te voorkomen.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Ook met aftankservice

Je kunt je bestelbus na de verhuurperiode afgetankt bij ons inleveren. In dit geval betaal je zelf direct de brandstofkosten bij het benzinestation en krijg je geen rekening achteraf. Je weet op deze manier precies waar je aan toe bent.

Mocht je geen tijd hebben of je bent helemaal uitgeput na een vermoeiende verhuisdag, dan kun je ook gebruik maken van onze aftankservice. Wij tanken de bestelbus netjes voor je af en op de eindafrekening worden de brandstofkosten in rekening gebracht. Zo heb je daar ook geen omkijken meer naar.

Mét gratis verhuishulpmiddelen

Een leuke bijkomstigheid van de huurbestelbusjes van Truckit is dat ze standaard worden afgeleverd met gratis verhuismaterialen. Je bestelbus is voorzien van een steekwagen, een meubelhondje, verhuisdekens en spanbanden. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar deze hulpmiddelen en je hoeft ze ook niet elders te huren. Dat bespaart je een hoop moeite en extra kosten.

Deze gratis verhuismaterialen maken jouw verhuisklus in een klap een stuk eenvoudiger. Met een steekwagen kun je veel eenvoudiger en sneller dozen verhuizen en ook zware spullen verhuis je op deze manier een stuk gemakkelijker. Met een meubelhondje verplaats je jouw meubels ook eenvoudig zonder dat je ze hoeft te tillen. Deze spullen liggen al klaar voor je in de bestelbus wanneer je hem ophaalt.

En ook aan de verhuisrit zelf is gedacht. Met de spanbanden en verhuisdekens kun je al je spullen goed vastzetten en gevoelige spullen kun je afschermen met de verhuisdekens. Zo bescherm je bijvoorbeeld je eettafelblad tegen krassen en ook je tv wordt op deze manier niet beschadigd tijdens de rit.

Heb je ook verhuisdozen of inpakmateriaal nodig? Truckit heeft dit allemaal op voorraad en dit kun je voor lage prijzen bij ons kopen.

Bereken jouw huurkosten voor een bestelbus

Wil je graag een busje huren en weten wat dit via Truckit kost? Ga naar onze reserveringspagina en bekijk direct de kosten.

Heb je vragen over een bestelbus huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een bestelbus huren?