Autoverhuur Wageningen

Je gaat verhuizen! Bij een verhuizing komen ontzettend veel dingen kijken waar je aan moet denken, waaronder een auto huren in Wageningen! Truckit heeft diverse modellen die jou perfect ondersteunen bij je verhuizing. Bij Truckit staan we altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij een soepel lopende verhuizing.

 

Nu een verhuisauto huren
Depositphotos_270276074_XL

De perfecte verhuisauto huren

Wij helpen je graag de juiste verhuisauto te selecteren voor jouw verhuizing. Hierdoor bespaar je veel moeite met het uitzoeken van het juiste vervoermiddel. Daarbij geven wij jou eerlijk advies bij het kiezen van een huurauto. Wij hebben elk gewenst model in ons assortiment, daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Mocht je uiteindelijk een keuze gemaakt hebben, dan krijg je bovendien de beschikking over gratis verhuismateriaal waaronder:

  • Steekwagen
  • Meubelhondje
  • Verhuisdekens
  • Spanbanden

Meer handjes nodig?

Het is bij Truckit mogelijk om extra verhuizers in te huren voor een redelijke prijs. Bovendien kunnen onze verhuizers net zo flexibel worden ingezet als onze huurauto’s. Je zet ze in zoals jou het beste uitkomt, waardoor je zelf de regie volledig in handen hebt.

Opslagruimte huren

Het kan voorkomen dat je tijdens de verhuizing erachter komt dat je extra opslagruimte nodig hebt in verband met het inrichten van je nieuwe woning. Soms kan de drukte van alle verhuisdozen en meubels voor veel chaos zorgen waardoor je het overzicht compleet kwijtraakt. Wij geven jou de mogelijkheid om je spullen tijdelijk en veilig in onze opslag plaats te plaatsen, zodat jij je volledig op je verhuizing kunt richten.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Autoverhuur in Wageningen?

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare autoverhuur in Wageningen dan ben je bij Truckit aan het juiste adres. Met passend advies zorgen wij ervoor dat onze verhuisauto’s flexibel ingezet kunnen worden en zo bijdragen aan een drukke maar goede verhuisdag.

Bij Truckit vind je elk gewenst model verhuisauto. Het is maar net wat bij jouw verhuizing past. Bekijk de verschillende modellen verhuisbusjes van Truckit en maak heel eenvoudig een keuze. Wanneer je er niet uitkomt, dan staan wij voor jou klaar om je van passend advies te voorzien inclusief de juiste benodigdheden.

Heb je meer vragen over autoverhuur in Wageningen of een specifieke wens over een auto huren? Kijk dan op onze verhuurpagina. Verdere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuisauto huren?