Verhuizers Wageningen

Zoek je verhuizers in Wageningen? Dan ben je bij Truckit aan het juiste adres! Wij zijn meer dan een verhuisbedrijf, want wij staan altijd voor je klaar, denken maar al te graag met je mee en geven je diverse mogelijkheden om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vertrouw daarom op één van de betere verhuizers in Wageningen!

Vraag nu een offerte aan
IMG_4348 V2

De beste verhuizers in Wageningen?

Truckit staat in ieder geval voor je klaar. Met de juiste kennis, ervaring en expertise in de wereld van verhuizen weten wij als geen ander hoe wij je kunnen helpen om je voor te bereiden op een soepele verhuizing.

Wat wij belangrijk vinden

Om wat voor reden je ook gaat verhuizen, het is belangrijk om een goed doordachte keuze te maken omtrent het verhuisbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van soepel lopende verhuizingen waardoor wij jouw verhuizing zonder problemen en naar volle tevredenheid kunnen laten verlopen.

Waarom kiezen voor Truckit? Er zijn talloze verhuizers bij gekomen maar als je denkt aan verhuizers in Wageningen bijgekomen dan denk je aan Truckit. Het vinden van goede verhuizers in Wageningen is niet zo moeilijk. Er zijn genoeg kwaliteitsbedrijven, maar wij hechten als geen aandacht waarde aan de persoonlijke aandacht voor jou als klant.

Comfort vinden wij erg belangrijk en daardoor ondersteunen wij je vanaf het begin door middel van het geven van eerlijk en passend advies over jouw verhuizing.

Onze verhuisdiensten

Truckit biedt onder andere de volgende verhuisdiensten aan:

  • Gehele verhuizing
  • Verhuiswagen huren
  • Verhuislift huren
  • Extra handjes huren (verhuizers)
  • In- en uitpakservice
  • Demontage en montage meubels
  • Tijdelijke opslag

Een bonus van ons: je kunt bij onze verhuisservice gratis gebruik maken van verhuisdozen zodat je op je gemak kunt in- en uitpakken zonder allerlei regelwerk. Op deze manier verloopt jouw verhuizing een stuk efficiënter. Zo proberen wij jou optimaal comfort en efficiëntie te bieden voor jouw verhuizing en je gemoedsrust.

 

 

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Verhuisbus huren

Mocht je niet op zoek zijn naar kwalitatieve verhuizers maar je verhuizing onder jouw eigen regie willen uitvoeren, dan kun je bij Truckit ook een verhuisbus huren. Wij hebben namelijk elk gewenst model verhuisbus voor jou klaar staan om je te ondersteunen bij jouw verhuizing. Alle verhuisbussen van Truckit kunnen de hele week worden ingezet, wij zijn namelijk zeven dagen per week geopend voor het verhuren van verhuisbussen.

Op het moment dat je ons benadert voor het huren van een busje, verlenen we passend advies en zorgen wij ervoor dat onze verhuisbusjes flexibel ingezet kunnen worden. Er zijn verschillende modellen te vinden, waardoor je precies kunt vinden wat je nodig hebt. Dat is de kracht van Truckit en hiermee zijn wij jou graag van dienst.

Bovendien voorzien wij jou van gratis verhuismaterialen waardoor je van meerdere gemakken voorzien bent tijdens het verhuizen van jouw spullen. Je kunt hierbij denken aan een steekwagen, een meubelhondje, verhuisdekens en spanbanden.

Heb je een tijdelijke opslag nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen spullen kwijt kunt in je nieuwe woning en bij familie en vrienden opslaan is ook zo’n gedoe. Het is daarom mogelijk om Truckit te gebruiken voor de tijdelijke opslag van je inboedel. Hierdoor heb je geen stress met het zoeken van opslagruimte waar je jouw spullen in kwijt kan. Wij geven jou daarom de mogelijkheid om jouw spullen veilig bij ons neer te zetten.

Jouw spullen worden veilig bewaard en worden zorgvuldig voor je verplaatst. Hierdoor houd je jouw spullen heel netjes en heb je geen last van eventuele deadlines van familie of vrienden om je spullen weer op te komen halen. Wij helpen je graag en bovendien is dat fijner werken voor ons want wij kunnen alle spullen in een keer meenemen en weer brengen.

Interesse? Bereken dan direct je kosten met onze online verhuiscalculator. Heb je meer vragen over verhuizers Wageningen of een specifieke wens rondom verhuizingen in Wageningen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?