Studentenverhuizingen

Studentenverhuizingen zijn een favoriete activiteit van Truckit. Omdat wij als geen ander weten hoe ingrijpend het verhuizen is, zeker als je voor de eerste keer op kamers gaat. En als student heb je meestal niet een al te groot budget. Daarom staat Truckit voor je klaar met een professionele service voor een vriendelijke prijs.

Misschien kunnen je familie en vrienden je helpen bij het verhuizen van je spullen. Het demonteren van je meubels, het sjouwen van dozen en het weer in elkaar schroeven van je bed. Maar dan heb je nog wel een verhuiswagen nodig natuurlijk! Mocht de auto van je vader met een aanhanger niet afdoende zijn voor al je spullen, dan ben je bij Truckit aan het goede adres. Via onze website boek je snel en goedkoop een van onze verhuiswagens. Deze zal uitgerust komen met verhuisdekens, een steekkar en spanbanden zodat je spullen veilig en zonder beschadigingen naar je nieuwe woning kunnen worden vervoerd.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Mocht je nu om iets meer hulp verlegen zitten, dan is Truckit er natuurlijk ook voor jou! Boek één of meerdere verhuizers bij je verhuiswagen voor extra sets handen. Onze professionele verhuizers maken jouw studentenverhuizing een peulenschil. Want niet alleen het sjouwen van dozen en meubels is hun expertise. Ze helpen je net zo makkelijk met slopen, het demonteren van meubels en apparatuur en het ontruimen van je ouder kamer.

Vooral in de grote steden komen studentenkamers vaak voor op hoge verdiepingen van oude huizen. Met smalle trappen en veel bochten kan dit een enorme uitdaging zijn om al je spullen boven te krijgen. Ook hiervoor heeft Truckit de oplossing. Met onze verhuiswagen + verhuislift combinatie breng je al je spullen snel en zonder beschadigingen via de buitenkant van je nieuwe huis naar je studentenkamer.

Zie onze tarieven

Voor studentenverhuizingen ben je bij Truckit dus aan het juiste adres. Of je nu alleen een verhuiswagen wilt huren om zelf te rijden, een verhuiswagen plus één verhuizer wilt boeken of toch wat meer handen nodig hebt; via onze website is het allemaal te boeken. Mocht je een afwijkende vraag hebben of simpelweg wat meer informatie nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op via het formulier hier op de site of bel ons en we vertellen je wat we voor je kunnen betekenen.

Bij Truckit betaal je voor onze services per kwartier, met een minimum van drie uur. En omdat onze verhuizers uiterst snel en efficiënt te werk gaan hoeft dit helemaal geen grote impact op je budget te hebben. Zodat je aan het einde van de maand nog wat overhoudt. Voor een biertje bijvoorbeeld.