Seniorenverhuizingen

Seniorenverhuizingen zijn een speciale categorie verhuizingen die wij bij Truckit erg graag uitvoeren. Voor u of uw ouders of grootouders kan een dergelijke verhuizing een lastige opgave zijn die een grote impact heeft. Wij ondersteunen u hier graag bij.

Truckit kan de gehele verhuizing van u overnemen. Het inpakken van uw spullen, het demonteren van meubels, het verhuizen van de spullen naar de nieuwe woning en aldaar alles weer uitpakken; wij doen het op een secure en efficiënte manier.

Omdat wij beschikken over zowel materiaal als mankracht kunnen wij uw seniorenverhuizing snel inplannen en uitvoeren. Het kan gebeuren dat deze verhuizingen op de (erg) korte termijn moeten worden georganiseerd. Dit begrijpen wij en we zullen dan ook ons uiterste best doen om de nodige diensten voor u vrij te maken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Of het nu gaat om de verhuizing vanuit een kleine benedenwoning of vanuit een grote villa, wij hebben de capaciteit en materialen om uw seniorenwoning snel en effectief te laten verlopen. We kunnen u ook bijstaan in het sorteren van spullen en meubels die niet meer gewenst zijn mocht de verhuizing plaatsvinden naar een kleinere woning. Deze spullen kunnen opgeslagen worden, verhuist naar een andere locatie of eventueel verkocht of gedoneerd.

Over het algemeen nemen wij de complete coördinatie en organisatie over van seniorenverhuizing. Echter, als u onze diensten apart wilt inhuren en zelf de regie compleet in handen wilt nemen dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. Kies voor de benodigde apparatuur en mankracht op de website en boek direct zelf. En profiteer van onze uitstekende service; wanneer u een verhuiswagen huurt dan krijgt u hier diverse transport- en verhuisaccessoires kosteloos bij. Zodat uw verhuisklus een stuk gemakkelijker verloopt.

Zie onze tarieven

Afhankelijk van de hoeveelheid te verhuizen meubels en spullen kun u kiezen voor een grote verhuiswagen of een kleinere bus. Deze kunt u zelf besturen of u huurt er een verhuizer bij die ook voor u zal rijden. Daarnaast is het mogelijk te kiezen of u één of meer vehuizers als hulp wilt inschakelen. Omdat u onze diensten per kwartier afrekent ben u altijd zeer voordelig uit. Natuurlijk geldt voor elk project een minimale verhuurtijd van drie uur.

Het is voor Truckit cruciaal dat uw seniorenverhuizing vlug en soepel verloopt. Deze turbulente gebeurtenis heeft immers al genoeg impact op uw leven. Neem contact met ons op via telefoon of webformulier en we leggen u graag uit hoe we uw verhuizing zo aangenaam mogelijk kunnen laten verlopen.