Particuliere Verhuizingen

Particuliere verhuizingen is de expertise van Truckit. Met onze verhuisservice ontnemen we u een groot deel van de stress die bij een verhuizing komt kijken. Onze vakkundige verhuizers halen u het zware werk uit handen en zorgen dat de klus snel, betrouwbaar en bovenal betaalbaar wordt gekaard!

Bij Truckit weten we exact wat voor impact een verhuizing heeft. Het inpakken en afscheid nemen van het oude huis en soms het vele werk wat nog in het nieuwe huis te doen is. Ook al is het betreden van een nieuwe woning meestal ontzettend leuk en spannend, het verhuizen zelf is een hoop werk en kan de nodige stress opleveren.

En daar kunnen wij iets aan doen. We zijn een jong en dynamisch verhuurbedrijf dat u graag een perfecte service verleent. Daarnaast weten we precies hoe we een verhuizing moeten aanpakken. U verhuist misschien een enkele keer in uw leven, wij doen dit iedere dag. Onze missie is om er voor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw spullen. Wij zorgen er voor dat deze snel, veilig en zonder beschadigingen van uw oude naar uw nieuwe woning worden verplaatst. En als u hulp nodig heeft bij het in elkaar zetten van meubels dan draaien wij daar onze hand ook niet voor om.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

We hebben verschillende oplossingen voor verschillende verhuizingen. Wilt en kunt u alles zo veel mogelijk zelf in handen houden? Dan kunt u bij ons een ruime verhuiswagen huren. Heeft u net wat meer hulp nodig? Dan kunt u ook van één tot vier verhuizers bij die wagen huren. En als het écht een zware klus is dan verhuren wij er ook een verhuislift bij.

Met ons zeer transparante en eenvoudig te gebruiken online verhuursysteem boekt u de service die u nodig heeft snel, eenvoudig en goedkoop. Maar als u meer vragen heeft of een specifieke wens dan kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Zie onze tarieven

Heeft u zelf al een auto of bus die u kunt gebruiken maar bent u op zoek naar wat extra handen? Dank kunt u bij ons ook losse sjouwkrachten inhuren per uur. Truckit levert u verhuizers die u helpen met met slopen, ontruimen, sjouwen, demonteren, monteren en al die andere klussen die bij een verhuizing komen kijken.

Onze service is per kwartier in te huren, met een minimum van drie uur. Zo betaalt u altijd precies wat u nodig heeft. Want een verhuizing kost al genoeg. Neem nu contact met ons op via het formulier of de telefoon en vraag een vrijblijvende offerte aan.