Internationale Verhuizingen

Verhuizen Wageningen

Internationaal verhuizen is natuurlijk enorm spannend en leuk. Er komt echter enorm veel kijken bij een internationale verhuizing. Afgezien van het feit dat uw spullen zo snel mogelijk van land A naar land B moeten worden vervoerd, zullen u en uw familie en eventueel huisdieren hier zelf ook heen moeten reizen. En wat dacht u van al het papierwerk dat komt kijken bij het uitvoeren en in het nieuwe land weer invoeren van uw boedel?

Truckit heeft veel ervaring met internationale verhuizingen en staat u hier graag in bij. Wij zullen u vanaf het allereerste contact persoonlijk en professioneel bijstaan in de coördinatie, voorbereiden en uitvoering van uw internationale verhuizing. Pas als uw spullen veilig en verzekerd zijn aangekomen op uw nieuwe adres in uw nieuwe woonland zijn wij tevreden. U heeft altijd een vast contactpersoon binnen Truckit aan wie u uw vragen kunt stellen en die u op de hoogte zal houden over de verwachte aankomsttijd van uw spullen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voor een internationale verhuizing nemen wij bij voorkeur de complete coördinatie over. Dit omdat er met een scala aan organisaties en instanties gewerkt moet worden bij een dergelijke verhuizing. Denk hierbij aan de douane en de belastingdienst maar ook de internationale verscheper en locale verhuisbedrijven in het land van bestemming. Met onze ruime ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren en hoe wij deze verschillende organisaties moeten aansturen. En hierdoor kunnen wij ook de beste prijs voor uw internationale verhuizing verzorgen.

Als u hebt besloten om uw internationale verhuizing door Truckit te laten uitvoeren dan zullen wij zo spoedig mogelijk bij u langs komen om een inventarisatie te maken. Aan de hand van deze informatie kunnen we uw internationale verhuizing dan in gaan plannen. De hoeveelheid benodigde inpakmaterialen, het formaat van de transportmiddelen, en de lengte van de verhuizing zullen worden vastgesteld. De prijs die u ontvangt is dan ook de exacte prijs van uw verhuizing.

Zie onze tarieven

Wij bij Truckit snappen als geen ander dat u in deze turbulente tijd van verandering niet zit te wachten op veel extra zaken aan uw hoofd. Daarom zullen wij de verhuizing tot in de details voorbereiden en organiseren. Hierdoor kunt u zich storten op de belangrijke zaken zoals afscheid nemen van familie en vrienden en de voorbereiding op uw nieuwe bestaan in een nieuw land. Mocht u geïnteresseerd zijn in de services van Truckit voor uw internationale verhuizing, neem dan direct contact met ons op via het formulier of telefoonnummer op de site. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening voor internationale verhuizingen.