Extra Werkzaamheden

Truckit is gespecialiseerd in alles wat met verhuizingen te maken heeft. U kunt bij ons natuurlijk een verhuiswagen of verhuishulp inhuren. Dit kan snel, goedkoop en eenvoudig via onze website. U huurt bij ons altijd per kwartier dus u betaalt nooit teveel.

Maar naast wat wij onze standaard verhuisservices noemen bieden wij extra klussen en werkzaamheden aan. Deze kunnen direct of indirect met uw verhuizing te maken hebben. Denk hierbij aan het sloopwerkzaamheden in uw nieuwe of oude woning. Of het ontruimen en compleet leeg opleveren van een pand. Heeft u veel spullen die moeten worden vernietigd of afgevoerd? Ook daar kunnen wij u mee helpen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Misschien heeft u een grote hoeveelheid (kantoor)meubilair die opgeslagen of verplaatst dient te worden. In dat geval kan het raadzaam zijn om dit meubilair te laten demonteren zodat deze op een zo efficiënt mogelijk manier verplaatst kan worden. Ook hiervoor leveren wij de beste mensen. En natuurlijk kunnen wij ná opslag of verplaatsing uw meubilair ook weer in elkaar zetten voor u.

Heeft u een interne re-organisatie in uw bedrijf? En moet hiervoor zware apparatuur binnen uw pand verplaatst worden? Onze verhuizers kunt u ook als sjouwkrachten inhuren. Omdat wij expert zijn in het verplaatsen van kwetsbare goederen zal dit altijd met de nodige precisie en zorg gebeuren.

Wij zijn ook inzetbaar voor het transport van goederen en materialen buiten verhuizingen om. Verkoopt u uw motor aan iemand aan de andere kant van het land en heeft u geen tijd of zin om deze die kant op te rijden? Voor een gunstig tarief pikken wij uw motor op en leveren hem op het gewenste adres af.

Zie onze tarieven

Bij het huren van een verhuiswagen bieden wij ook een aftankservice aan. Op een drukke verhuisdag kan het voorkomen dat er geen tijd meer is om met de verhuiswagen bij de pomp langs te rijden. Wij vinden dit uiteraard geen probleem en zullen dit zelf doen. De uiteindelijke brandstofkosten verreken wij via de borg met u.

Als u in de regio Wageningen woont dan bieden wij ook een haal- en brengservice voor de verhuiswagen aan. In de morgen van uw verhuizing wordt de wagen bij u voor de deur afgeleverd. Als u klaar bent met de klus dan halen wij de verhuiswagen weer op bij uw nieuwe adres. Zo wordt verhuizen wel heel makkelijk!

Voor al uw vragen omtrent onze services, het aanvragen van een offerte of het indienen van een verzoek kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Doe dit via het formulier op de site of bel ons tijdens kantooruren. Wij staan u graag te woord!