Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen zijn één van de specialisaties van Truckit. Onze service die het MKB én grote bedrijven helpt om binnen de kortst mogelijke tijd van locatie te veranderen is efficiënt, professioneel en scherp geprijsd.

Als ondernemer heeft u natuurlijk een hoop aan uw hoofd tijdens de verhuisperiode. Wij van Truckit weten precies hoe we deze hectische periode voor u kunnen versoepelen. We helpen u zo snel mogelijk weer uw werkzaamheden voor de volle 100% op te pakken op uw nieuwe locatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Er zijn verschillende manieren waarop wij uw bedrijfsverhuizing kunnen ondersteunen. We kunnen u helpen met de complete coördinatie, het inpakken van uw materialen, het vervoer, het uitpakken en weer installeren van uw meubilair en apparatuur. Het kan ook gebeuren dat u liever uw eigen personeel zo veel mogelijk inzet. Dan zullen wij voornamelijk het transport en andere ondersteunende apparatuur ter beschikking stellen. Denk hierbij aan onze uiterst efficiënte verhuiswagens, maar ook een verhuislift mocht dit nodig zijn.

Onze professionele verhuizers zullen u snel en vakkundig ondersteunen op de dag van de verhuizing zelf. We plannen uw bedrijfsverhuizing zo goed mogelijk in zodat de tijd tussen inpakken, het transport, het uitpakken en installeren per afdeling zo kort mogelijk is. Hierdoor is de gemiste werktijd nihil en is de impact van de verhuizing voor uw onderneming zo klein mogelijk.

Zie onze tarieven

Omdat Truckit expert is in bedrijfsverhuizingen weten wij precies waar de mogelijke knelpunten en potentiële verbeterpunten in uw verhuisplan zullen zitten. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende voorbespreking, zodat we u persoonlijk kunnen voorleggen hoe we uw bedrijfsverhuizing zo snel en goedkoop mogelijk kunnen laten verlopen.

U kunt er natuurlijk ook prima voor kiezen om uw bedrijfsverhuizing helemaal zelf te coördineren. In dat geval kunt u onze services direct via de website bestellen. U kunt enkel het transport bestellen. U kunt ook het complete pakket van verhuisbus, vier verhuizers en goederenlift selecteren. Of als u enkel een paar extra handen nodig heeft, dan huurt u onze uiterst efficiënte en professionele verhuizers in. Natuurlijk denken onze verhuizers op de dag zelf goed met u mee. En ze kunnen u met meer dan enkel het verplaatsen van goederen tot dienst zijn. Zo zijn onze verhuizers ook uiterst bekwaam in ontruimen, slopen, monteren en demonteren van meubilair en natuurlijk het sjouwen van allerhande objecten.

Kortom, voor elke bedrijfsverhuizing, groot of klein, kan Truckit de juiste oplossingen bieden. Scherp geprijsd en zeer professioneel. Bel ons of vul het contactformulier in en we vertellen u graag meer.